Így válassz Dell laptop akkumulátort

Dell laptop akkumulátor

A Dell akkuk sokáig bírják, de előbb-utóbb aktuális lesz az alkatrészcsere

Neked is Dell noteszgéped van? …Amikor az akkumulátor meghibásodik, elveszíted a laptop fő minőségét – a mobilitást. Ez a tulajdonság különbözteti meg a noteszgépet az asztali számítógéptől, és lehetővé teszi annak használatát, bárhol is vagy. Ha egyre gyakrabban kell töltőre dugni a készüléket, akkor ez a Dell laptop akkumulátor végső leállásának egyik előjele. Ebben az esetben azonnal el kell kezdenie új akkut keresni, amely visszaállíthatja mozgékonyságodat. Szervizek online áruházában minden felhasználó találhat minőségi áramtelepet. Az aksi kiválasztásának fő kritériuma a kompatibilitás. A meghatározó műszaki mutatók közé tartoznak a következők: kapacitás, felvett / leadott feszültség, bejövő / kimenő áramerősség. Fontos még a cellatípus is

Tanácsok a szerviz szolgáltatások igénybevételéhez

Laptop akkumulátor vásárlása szerviz

Nehéz a választás, ha Dell laptop akkumulátorról van szó? A szervizben segítenek!

A laptop akkumulátor élettartamának vége ritkán jön el hirtelen. Lehet, hogy téged gitárlecke lejátszása közben ért…

A legtöbb géptulajdonos arra figyel fel, hogy fokozatosan rövidül a laptop üzemideje, ha akkuról használja a gépet. Az telep cseréjekor érdemes szervizbe vinni a mobil számítógépet, de előtte vegyünk figyelembe néhány dolgot:

  • Azt, hogy mennyire gyakran használod a laptopot akkumulátorról?
  • Az akku használatának intenzitását – milyen programokat és alkalmazásokat használsz, amikor a notebook akkumulátorról működik, mennyire gyorsan merítik a telepet.
  • A géped hardvereinek típusait.
  • Az új Dell aksi teljesítményének kiválasztásakor figyelembe kell venni, hogy az egyes eszközök, alkatrészek, hardver elemek milyen mértékben használják az akkumulátort.
  • Például a HDD több áramot fogyaszt mint az SSD, van-e DVD meghajtó, milyen típusú világítást alkalmaztak a laptop kijelzőjének gyártásakor, mennyire takarékos a processzor, van-e diszkrét videokártya.

Tanács: ha gyakran használod a laptopot akkumulátorról, és szükséged van arra, hogy 2-3 órán keresztül stabilan működjenek az elemző és grafikai programok, miközben a WiFi internet kapcsolatot is használod, akkor érdemes egy megnövelt teljesítményű akkutelepet vásárolnod. Ha a laptop gyakrabban van hálózati töltőadapteren és gyakran tudod tölteni, akkor hagyományos, esetleg utángyártott Dell akkumulátorral is megelégedhetsz, sőt bizonyos esetekben nem is muszáj új áramforrást vásárolnod.

A laptopszervizben Budapesten a szakemberek pontosan megmondják, hogy milyen típusú belső energiaforrást vásárolj. Az új alkatrészt azonnal, garanciálisan be is szerelik gépedbe.

Téma: Így válassz laptopakkumulátort, ha a régi hardver tönkremegy. Ha akkut akarsz cserélni vagy újat vásárolni, akkor itt olvashatsz néhány tanácsot, mielőtt a notebook szervizhez fordulnál és javítás iránt érdeklődnél a szakembereknél. További témák Google-kereséshez: oktatási szolgáltatás, zene lejátszás, akkumulátorcsere. Dell márka termékei. Szolgáltatás: webshop.

One Comment:

  1. Visszajelzés:Hamisított laptop akkumulátor? - Eredeti és hamisítvány

Hozzászólások lezárva.