Asus laptop kijelző cseréje, javítása

asus laptopok - szerviz

Laptop kijelző és akku szerviz Budapest

Asus laptopom kijelzője kényes portéka. A csere és/vagy javítás házilagosan nem ajánlott, ezért beviszem a szervizbe. Holott éppenséggel tudom: üzemeltetése szempontjából a képernyő (vagy más néven monitor, kijelző, megjelenítő panel) nem a legfontosabb része a személyi számítógépeknek. Hiszen monitor nélkül a CPU processzor, a memória és a merevlemez vidáman működik, futhatnak a szoftverek. Épp csak nem láthatom, mi történik. Utasításokat is bajos adni, ha nem ellenőrizhetem a vizuális megjelenés segítségével, hogy éppen hol vagyok egy menüben. A videózás se igazi vaktában…

Képmegjelenítés felsőfokon

Kijelzőm a benti történések és eredmények megjelenítésének a színtere. Hűséges kísérőm a szörfölésben digitalizálásban, blogolásban vagy Google-keresésben, honlap optimalizálásban. Kedvenc notebook hardver eszközöm monitorja megfelelő fényerővel és felbontásban, több millió színárnyalatban tárja szemem elé, mi történik odabent. A mobil számítógépben, illetve hát nem is pontosan ezt, hanem ami grafikusan-vizuálisan. számomra ebből megjeleníthető.

Asus ZenBook nagy felbontású kijelzője

Szakcikkek zengenek arról, hogy a hordozható személyi számítógépek (laptop, tablet, planset, netbook, zenbook, ultrabook stb.) kijelzői ma már jobb minőségűek, mint asztali társaiké. Éppen ezért kényesebbek, sérülékenyebbek. Habár modern gyártási technológiák védelme alatt állnak (pl. Gorilla Glass), így is gyakran kell igénybe venni a szervizi szolgáltatásokat.

Ilyen support service minden budapesti javítóműhely. Pest és Buda bővelkedik bennük! Kellemes, barátságos helyszínek eze, ahol is akár egy finom arabika kávé mellett várhatom meg az kijelző csere megtörténtét. És ha már ott vagyok, megtört kábelű ócska AC adapteremet is lecserélem egy vadiúj Asus laptop töltő tápegységre a cég szaküzletében.

Szerviz, szaküzlet, alkatrész webshop

Ha ezt elmulasztanám a gyors kiszolgálás feletti örömömben, van mit online üzemben is keresnem a piacon. A számítástechnikai laptop hardver eszközök forgalmazására szakosodott webáruházakban ki-ki igényei szerint válogathat a kínálatban.Elég otthon rákeresnem a Google-ban a márkanév + alkatrésznév kulcsszó-kombinációra. Ha más gépem lenne, akkor például ezekre:

  • HP notebook akku vásárlás
  • Lenovo laptop töltő kiválasztása
  • Dell akkumulátor töltők ára

De még nem hagytam el a műhelyt. A javítás percek alatt megtörténik. Ha nem akarom cipelni ZenBook-omat, igény szerint házhoz szállítást is kérhetek. Vagyis a laptop kijelző cseréjét a budapesti laptopszervizben nemcsak gyorsan és szakszerűen végzik, más szolgáltatások is igénybe vehetők. Minden beszerelt alkatrészre garanciát vállalnak a Laptopharwere (Budapest 13. kerület) részéről.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük