Használt Lenovo laptop gyári töltővel

Lestrapált külsejű készülékből is kihozhatod a legjobb teljesítményt.

Használt notebook vásárlása, töltése

lenovo laptop töltőEnergiaválság idején az elektromos árammal is takarékoskodni szeretnél. Csak akkor veszed elő a laptop töltőt, amikor muszáj. Okos dolog ez? Eldöntéséhez vegyünk példának egy külső sérülésekkel teli Lenovo vagy Dell laptopot.

Sokszor nem mindegy, hogy a sérülés milyen és hol helyezkedik el. Egyértelműen betört képernyőjű vagy letörőt sarkú laptopot nem szabad vásárolni. Egy akkora ütés az összes alkatrészre kihatással lehetett. Az esztétikai hibás jelzőt általában csak arra mondják, ha csupán néhány karcolás van a tetején, vagy éppen a touch pad nagyon karcos. Használt laptopok között óriási különbségek lehetnek, természetesen körültekintően kell választani. Akkumulátor üzemidő alapján is. Meg hogy egyáltalán tölt-e a töltő.

Szervizi gyakorlat, hogy általában az esztétikai hibás használt laptopokat úgy adják tovább, hogy felújították a belsőjüket. Továbbá érdemes végiggondolni, hogy ha minél jobban leharcolt külsejű laptopot vásárolunk, annál jobb paraméterekkel rendelkezőt kapunk ugyanannyi pénzért. Ezért kell megcélozni az arany középutat és a jó ár/érték arányt.. Csakúgy mint utángyártott HP, Dell és Lenovo akkumulátorok esetén. Az AC töltőadapter csak ráadás.

Gyári töltő minden laptophoz olcsón

Akkor most számítsuk hozzá, hogy egy átlagos magyar családban minimum egy laptop van. Esetenként azt is többen használják: anya, apa és a gyerekek. Ez azt jelenti, hogy akár 3 felhasználói fiókkal rendelkezik. Napi szinten 6-8 órát is mehet. Ilyen mértékű használat mellett nem csoda, hogy belassul és akkuja elfárad. A felhasználók nagy részét nem zavarja, mert hozzászokik a 2-3 másodperces lassabb betöltéshez. Illetve a napi többszöri töltéskényszerhez. Pedig kis odafigyeléssel gyorsan megoldható ez a probléma.

Tippek a használt notebook gyorsítására:

  •  Háttérben futó szolgáltatások leállítása.
  • Automatikusan induló programok letiltása.
  • Töredezettség-mentesítés.
  • Energiaellátás teljesítmény centrikus üzemmódra állítása.
  • Régebbi videó kártya esetén a Windows asztal látványelemeinek kikapcsolása.
  • Nagyobb virtuális memória állítása a rendszer meghajtón (ha SSD-n van).
  • Szükség esetén akkumulátorcsere.
  • Jobb teljesítményű laptoptöltő megvásárlása.

Akkutöltő AC/DC adapter budapesti szervizből

De nem kell mindenben döntened. Ha úgy érzed, hogy nem tudsz eligazodni a sok program között, kérd egy használt laptopokkal foglalkozó szakember segítségét. Asus szaküzletben akku töltőt is ajánlanak hozzá. Ehelyett sokan inkább azon töprengenek, hogyan érjék el a gépük legjobb teljesítményét, ezért inkább leadnak a külső minőségből.

Tehát akkor ez azt jelenti, hogy veszünk egy fényes kijelzőjű silány minőségű műanyag borítású Lenovo laptopot? Amibe belepakolnak egy potens processzort erős videokártyával. Ennek az az óriási hátránya, hogy hiába gondoljuk gamer laptopnak, amikor a bivaly erős hardverek által termelt hőt nem tudja megfelelően levezetnie a kaszni, ezért napi 6 óra játékidővel maximum fél évet bírnak. Ráadásul állandóan tápegységre kell dugni.

lenovo laptop töltő adapter

Eredeti laptoptöltők szaküzletből

Okos ember inkább a másik irányt választja. Marad a minőségnél és a teljesítménynél: egy pocsékul kinéző 3 éves prémium kategóriás használt Lenovo laptop gyári töltő adapterrel. Ha új akkumulátort vesz hozzá, vidám lesz az élete.

Aki így tesz, okosan jár el. Akkumulátor, kijelző és más használt alkatrészek megbecsülést érdemelnek energiaválság idején. Más eredeti új és használt alkatrészek budapesti szervizekben kaphatók. Notebook akkumulátor töltő, kijelző, magyar billentyűzet a Signal Computer Kft. szaküzleteiben Budán és Pesten.


Lenovo márka | akku töltő tápegység ára | technológia | gyári és használt laptop töltő vásárlás szervizi szaküzletben Budapesten

Ajánlott cikk: Dell akku választás webáruházból

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük